CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, March 5, 2013

KL SOGO STARZ GARDEN

Assalamualaikum w.b.t

Hari sabtu haritu bawak Mizan Armany ke Sogo sebab mamanya terpedaya dengan iklan Sogo Warehouse Sale, jadi pergi naik ke tingkat 7, tengah mamanya shopping-shopping, papa decide nak bawak Mizan main-main dalam playroom kat sebelah tu. Mama dengan sangat berbesar hati sebab boleh shopping dengan aman tenteram. Hehehee

Bila mama Mizan dah habis shopping pi la jenguk dorang kat play area tu, Wallaahhh, bestnye, mama pun switch dengan papanya jaga Mizan kat dalam tu, staff yang jaga kids kat dalam tu pun ok. friendly sangat. Harga pun super murah, rm6 je sejam compare dengan mana-mana shopping complex yang rm10 sejam tu. Toys yang disediakan pun banyak & menarik sangat :)

Jom layan gambar~

 ada gelongsor dengan bola banyak-banyak



 budak ni tengah warming up main sendiri



 siap ada bilik tv pasang citer kartun,
ada bapak budak yang siap baring-baring lagi dalam ni.. hihii







 ada name tag yang comel.. hihii



 kat dalam ni mostly bapak-bapak yang temankan anaknya,
maknya sibuk shopping gaknye..ehemm!!



 konon-konon macam pandai main, padahal buat sepah..hiks



 sand art pun ade, kalau tak silap rm10 satu




So, pasni mana-mana mommy nak shopping tapi takde orang nak jaga anak, boleh la datang sogo tok shopping yek, bayar je bape-bape jam nak shopping. Ihik! Bapak-bapak pun kalau boring tunggu maknye shopping leh ajak anak masuk sini tok rehat-rehat golek-golek tengok kartun! 

Okla, nanti besok-besok i update lagi, update shopping ape pulak ye? Harini i half day sebab nak melawat my best fren yang tengah berpantang anak no. 3! Hihii Much Lurve all & terima kasih sebab sudi baca :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...