CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, June 6, 2013

DREAMS~


















Dreams.

Do follow your dream whenever opportunities come.

First thing is u must SET UR MIND.

Then you must get ACTION!
Setiap perubahan mesti dimulakan. ACT. DO! START.

(Dah macam kelas motivasi perniagaan pyramid)

Hahaa! Tapi betul, kalau setakat simpan angan-angan, tak bertindak, tak dimulakan tak guna jugak kan.

Ok, mana mau mula??

..........................................

Opportunities please come.

Nak tunggu peluang tapi tak bergerak. Dengg..

Allah is the best planner. InsyaAllah the day will come. ;)

Hehehee


..:: Repekkan harini bertajuk IMPIAN ::..

Much Lurve.


Ohh pada yang nak tahu apa yang saya bebelkan ni. Saya nak dok umah & keje sendiri. Tapi mungkin start tahun depan atau baby kedua keluar. Ohh belum. Saya belum pregnant ;) Mizan belum jadi abang..hahaa bye!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...