CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, June 25, 2013

Introducing our new family member~ Ma'qill

Assalamualaikum w.b.t

Lama sesangat tak update blog kan. Mood malas memang cenggini, tunggu ada mood baru laa kita cerita yang best-best kan? Mood nak shopping je lately ;p hihii

Ok, hujung bulan 5 lepas, birasku belah suami selamat melahirkan baby boy! Diberi nama Ma'qill Necmettin.. Haa berbelit-belit lidah kau nak menyebutnya. So, keluarga belah suami dah ade 2 cucu lelaki & 1 cucu perempuan buat masa ni.


Ni la dia Ma'qill yang bermaksud "yang berakal"
Necmettin yang bermaksud "bintang agama"


Apa-apa nama pun semoga dia membesar menjadi anak yang soleh ye dak? ;) Hee


 Muka excited pegang baby ;)






 Yang tu kakak Ma'qill, Mu'izzatul Bahira


si Mizan Armany



P/S: Hari Jumaat ni tak sabar nak pi Singapore!! ;D

Bye! Thanks for reading. Much Lurve! 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...