CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, July 4, 2013

Cinta Hati











He is love of my life.

Minggu depan dah nak puasa, bila bulan Ramadhan je teringat hari lahir Mizan Armany sebab dia lahir 6 Ramadhan 2 tahun yang lepas. Rasa sekejap je.. Tup tup dah nak masuk 2 tahun anak mama. Dah lama tak buat progress Mizan. Dia makin bijak, Alhamdulillah. Faham bila mama suruh, selalu suruh/ ajar dia simpan selipar dia sendiri. Dia akan tutup sendiri kipas bila keluar bilik (kipas berdiri). Apa yang dia cakap pun kita boleh faham tapi kadang2 mama dia takes time jugak kalau word yang dia jarang sebut. Binatang so far dia dah kenal. I'm very proud of u sayang!! Cuma mengira tunggang langgang lagi thee por (three four) pastu tiba-tiba chik (six) pastu mo (lima).. haihh memang tunggang langgang BM campur BI. Takpe slow-slow, nanti kita kira sama-sama lagi..

Masih lagi sangat manja! Hahahaa kalau minum susu tu mesti kita ada teman sebelah dia. Hihihii and cenggeng gak (sama macam mama dia) Masa gi USS asek melalak je sebab banyak nau menatang pelik-pelik. Nanti i update trip ke USS aite. InsyaAllah kalau ada masa =)


Till then, Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...