CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, July 10, 2013

Final Part : JPO & Souvenirs ;)

Salam & Selamat Berpuasa semua! =)

Entry kali ni nak habiskan entry tertunggak holiday ke Johor & USS itu hari. So this is the final episode ler konon-kononnye ;)

Di Jb, kitorang bermalam di Kozi Hotel Danga Bay. Untuk 1 malam bilik Deluxe RM98, kitorang amik 4 bilik untuk 2 malam. So, here are my bilik.

 quite "cozy" la gak ;)





Lepas je check-out dalam kol 11 pagi, we all makan lagi sekali kat ZZ Sup Tulang melepaskan hajat mereka yang takut mengidam lagi, payah lak nak datang sini lagi semata-mata nak makan mee rebus sup tulang tu khannn.. Lepas makan-makan, straight pegi JPO, almaklumlah tak pernah jejak lagi kaki kat situ. Hihii



 Daripada Highway lagi dah nampak. Keluar Exit Senai kot, tak ingat. huhuu



 Shopping, jangan tak shopping. Masa kitorang pegi yang tengah sale butik Levi's je.


Sorry la, tak dapat snap banyak picture. Fotografer bizi cuci mata. So gambar-gambar outlet tak banyak.

 budak kecik ni berjaya dapatkan kasut raya nike dia hasil mengepow papanya. Ihikk~

 kalau nak tau, belom raya lagi dia dah sebuk nak pakai kasut ni walaupun hanya nak pegi umah nenek dia je -_-' bagusla nak, kecik-kecik dah pandai bergaya. Suka mama. Hahaha
Ehh dia amik sendiri dari dalam kotak! Kantoii mama simpan kasut baru dalam kotak tak bawak kuar lagi. Huhuhu~


 Steady arr posing belatar belakangkan air pancut. Mujur anak aku tak terjun dalam tu.
Dia bukan boleh jumpa air.



Kat JPO mama shopping ni jer sebab lately suka perfume wangi-wangi. Buat tambah koleksi.



Souvenirs dari USS:

 Hasil rembatan.


 Botol air ni pun nak jugakkk~
Harga tak ingat berapa. Dalam SD 16++ kot.


 Mizan Armany yang pantang jumpa ball, dia pun sebuk la "NAK NAKK!!"
Dalam kedai lagi dia dah sebuk main bola ni.
Harga dalam SD 13++

 See, muka girang budak ni bile main ball ;)


 T-shirt. Satu utk Bahira, satu untuk Mizan.
Bahira punya dalam SD 20. Mizan SD 23++


 Pen-pen untuk my officemate.
Harga dalam SD 4.90 sebatang.


Fridge magnet for my own collection.


See, i terlupa nak beli T-shirt for myself!! Tu yang nak pergi lagi tuh! Hihii Overall habis dalam SD 200 gak atau duit kite RM 500! *nangis!* Alhamdulillah, seronok dapat ke sana =D


So, itula sahaja cerita kite ke USS serba sedikit. I need moreee holidays plishh.. Hahaha


Okeylah, selamat berpuasa again. Bulan puasa ni balik kol 4.30! Yippie, till then Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...