CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, September 5, 2013

Online Shopping: Maternity Wear

Hai, Assalamualaikum.

Amboi, kandungan baru masuk 4 bulan sebok dah shopping pakaian ibu mengandung. Yela, doktor dah nasihatkan takleh pakai jeans, lagipun kalau pakai jeans lepas makan rasa senak perut. Lepas tu mula laa, dah xde seluar nak pakai. So, sementara boring takde keje ni me pun cuci-cuci mata. Senarai online shopping best untuk maternity wear.

1. Her.my

2. Mammahouse.com

3. Honeymama.com

4. One baby world

5. Autumnz

6. Summerglitz


Ok, kalau uolls klik link kat atas kebanyakan kuar pasal pants sebab i tengah view seluar-seluar yang ada. Dah sambar 1 dah pun. Macam nak sambar 2.. Hehee

Happy shopping & Much Lurve. =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...