CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, February 6, 2014

Mr. DIY vs. Daiso!



Setiap perempuan, wanita, suri rumah memang giler kalau ke sini kan?
Me pun tak terkecuali.
Tiap kali gaji mesti ade percentage dari duit gaji tu nak bershopping kat sini.
Tak beli baju pun tak apa!
Asalkan dapat datang sini dan beli sebarang dua!
Bunyi macam kronik tapi ni terapi yang paling best bila dapat tengok or kadang-kadang beli barang colorful ni. Oh me memang penggemar barang-barang comel apatah lagi berkaler-kaler ni ;)

Tak ingat sejak bila tapi mungkin sejak Mr. DIY ni ada kat kajang kot. Kat kompleks Ostia tu, alaa dulu econsave sebelah KPJ Kajang. Tapi susah tang parking.

Hasil kegilaan di DIY kajang:




Suka sangat dengan Mr. DIY ni sebab barang-barang dia murah gilos! Pastu kalau sape-sape yang gilakan craft bolehla beli kat sini, macam-macam ade! Kalau Daiso semua RM5 kan, kadang-kadang barang kecik pun RM5, tak berbaloi!


Yang ni hasil rembatan kat Daiso Sunway Pyramid.



Yang ni the latest. DIY & Daiso. Apa-apa pun kena tengok bajet jugak, Takdela I meroyan nak macam-macam dalam tu. Kaison pun penah masuk gak. Best-best gak barangnye. Rembat wrapping paper polka dot je untuk opismet kirim.









Ok, have fun shopping barang-barang comel! ;)
Much Lurve!

2 comments :

  1. As salam...aynz...mr diy kjng kt area2 courts tu ke

    ReplyDelete
  2. Hihi jom singgah blog sy...decoupagetissue.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...