CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, January 30, 2014

Zoo Negara!!



Akhirnya tercapai jugak hasrat nak bawa Mizan Armany pergi Zoo. Tempat memang dah dekat, boleh katakan tetiap ahad lalu depannya nak balik Kajang dari Sg. Buloh tapi asik kekangan masa dan beberapa kekangan lain. Jadinya ahad lepas 26hb haritu me & husband bawak jugak budak ni gi Zoo. Excited je dia, yela sebelum ni dengar lagu Zoo je. So marilah mengenal haiwan bersama Mizan Armany sehari!


 The tiger~




 benti jap isi minyak, penatt~~



 Mizan takut gajah lepas gajah ni keluarkan bunyi pelik.
First time tengok gajah lari.. korang penah tengok?
takut mak..















 untung bawak beskal ni, jadi perhatian budak2 lain.
pun tak penat ;)


 savannah park~

















 aquarium, tempat paling lama kitorang lepak.
Mizan favourite place ;)





 Souvenir, suruh dia pilih, dia pilih nak aeroplane.
Haiwan-haiwan ni dia taknak.




So far best la tempat ni. Berbaloi masuk RM30 untuk dewasa. Mizan bawah umur 3 tahun, percuma! Nanti dalam bulan 5, 2 ekor giant panda akan menginap kat sini. Mesti lagi best. Boleh repeat datang lagi kot. Teringin nak tengok 2 ekor panda besar yang makan 20-25kg buluh beserta supplement bamboo cake!! Wahh..

Ok, matlamat ke Zoo Negara dah tercapai! Mizan keep asking to come here again and again! Seronok sangat ke Zoo agaknya :)

Bye, Much Lurve!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...