CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, January 23, 2014

Mizan Armany & Perihal Rambut AGAIN~



Rambut Mizan ni memang cepat panjang. Rasanya macam baru bulan lepas angahnya gunting, ni dah panjang balik! Oklah last bulan 11 aritu. Ni cerita dia. 





Sampai dah cucuk-cucuk telinga rambutnya cuma dia ni penakut nak gunting rambut.

So last 2 weeks kut, time me kerja, my sister whatsapp gambar dia tengah gunting rambut kat rumah. Atok dia yang guntingkan. At first masa pagi tu, dia melalak lalak macam kena dera. Then second time my brother kasi trim sikit, dia dah lil bit calm.

Tengok tu, sampai dalam rumah guntingkan rambut dia.
Habis sepah rambut. 


After:



Much better isn't it?
Hee rambut dia jenis jatuh.
So after a while:



 Kahkahkah!
Nampak besau nau anakku.
Btw, he is 2 years nk masuk 6 months
;)
bergaya cekci dengan boxer.. hahaa!
Rambut kelakar sangat!
Nanti Mizan dah besar tengok balik gambar dia dalam blog ni mesti ketawa gile2




My son! :)


Takpe, nanti rambut panjang, hensem la balik!

Bye, Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...