CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, January 10, 2014

Wedding at Menara TM



Dapat undangan perkahwinan kat Menara TM. Tak tahu pun ade surrounding yang best. Manage to capture some pictures. ;)




 Tempat yang ada air memang tempat kesukaan Mizan. Boleh duduk berjam jam kat sini







 Dia taknak balik!


Mizan say hi to the jurries ;p


Ok, tu je. Bye, Much Lurve! =)


eh jap, saya jumpe kembar Felixia Yap ;p


kahkahkah perasan!
Bai! 
*tak tahu apa relevant masukkan gamba selfie poyo ni dalam blog*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...