CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, January 24, 2014

First Warehouse on 2014




Ajak suami ke situ 4 January hari tu. (Nampak tak berapa lamanya cerita ni?)

Hihii sebab kebanyakkan produk-produk tu memang me guna. So nak tambah stok la walaupun diskaun tak gile-gile sangat macam previous sale kan. Klik here. I beli pun tak banyak. Barang-barang keperluan yang penting je. Nak beli gile-gile belum gaji kan. So this is what i get for myself.

 Ha'ahh beli 4 barang ni je. Barang yang digunakan sehari-hari


 Masih lagi sangat murah & untung. Krim muka ku RM22 je.
Kalau kat luar ni mau RM50++ and Magique BB krim tu RM27 je sekali dengan lip gloss.
Bestkan? ;)


Conditioner shampu ni RM7 je tak silap.
yang perfect clean tu belikan untuk adik ipar.

So total habis dalam RM60 ;)

Oh sebelum terlupa, tak beli barangan make up Maybelline sebab macam mahal sket. So tunggu next time!

Pasni nak pergi lagi! Bye, Much Lurve!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...