CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, November 30, 2012

WAREHOUSE SALE DI HARI MINGGU ;)

Amboii tajuk post CapsLock abiss, penting gempar sangat ke??

Hihihii dah nak masuk hujung minggu baru nak update hujung minggu lepas punye entry?? Mood kelaut nampak.. Kelaut sebab nak masukkan video Mizan jugak yang memakan masa 4 hari nak muat naik!! Apa pun tak beley~

Minggu lepas kemain banyak laa jualan gudang sana sini, heppy sokmo mama mizan ;)
Sabtu pagi-pagi mak pak Mizan dah kuar demi berebut-rebut di Jualan Gudang Pureen (Bahasa baku Sastera kemain) Kol 8.45 dah kuar umah my family-in-law kat Sg.Buloh, Mizan tinggal kat sana, takmo bawak. Kol 9.30 dah sampai, nasib sungguh baik sebab tunggu x sampai 10minit dorang dah bukak pintu!! Hoyehh ;) terus asak-asak masuk, aim terus ke tempat baju-baju. Heheh manage to grab emm 12 pasang kot baju Mizan, 2 pasang baju Bahira~ Puas hati terus ke tempat toiletries pulak, amik head-to-toe wash sampai 2, murah rm9 je satu =) Bottle cleanser refill sampai 6 pek, stok sampai jualan pureen akan datang ke??  sabun basuh baju jenis detergent liquid 2 botol, 3 botol susu, 3 pek teats, sikat, berus gigi jenis getah tu, emm apa lagi ek, bedak 1 set ade 3pcs tu..haa kat situ je total cost almost RM400! Hihii sejam dah setel sume task membeli barang-barang Mizan. Kol 11 pg dah sampai umah Sg. buloh balik, sume gagal nak tidokan si kecik Mizan Armany ;)

Gambar takde, tak sempat amik -_-''

Hari ahad pulak, berjaya ajak si suami pegi Loreal Warehouse pulak! Oh mak, mama Mizan dah gile membeli!! Murah tersangat murah!! Rugi pergi ari ahad, dah banyak barang habis. Macam i memang kebanyakkan guna produk Loreal & Maybelline, so memang rasa nak borong je semua!!
Cari 2 produk yang i selalu guna which are Loreal shampoo& conditioner takde pong....... Pastu me guna krim muka Loreal Revitalift yang memang sesuai dengan kulit tapi malangnya pun dah sold out T_T Sobs~ 

Dalam pada sobsobs tu pun total damage that day rm180~ Meh tengok apa i sambar oke?



Okey, Lipstick rm5 sahaja okeh!! me grab 2, 1 bagi my mum ;)
Lip balm tu 2 rm5!! Tak gile ke ko?? memang harus grab arr..
eye shadow rm15 satu~
Derma Genesis tu untuk kecikkan liang pori RM15 kot,
Loreal Perfect Clean tu ialah scrub RM5 (eh apasal aku start dari bawah ni? em xpelaa)
Toner Derma Genesis tu rm5 kot
Loreal White Perfect tu rm20 satu, i beli dua, satu nak bagi adik ipar~
haa dalam pek loreal white perfect tu, 1 kotak tu rm20 je..
Garnier eye lift tu rm10 kot
lastly, mascara serum tu rm10 je kot rasanye..
heheheh~
Eh lupe pulak, yang kaler biru tu Mizan punye, Loreal Shampu for kids perisa blueberry rm5 je.. Amboii Mizan, barang pun Loreal jugak?? Tu papa Mizan yang amik~

Agaknye kalau pergi ari Jumaat rasenye lagi banyak barang yang amik kot kan? Hihii apa-apa pun Loreal Warehouse adalah 1 tempat WAJIB pegi tetiap tahun. Leh stock up barang mekap yang sangat-sangat jarang beli. Beli setahun sekali je sebab sangat jarang pakai. Pergi kerja pun tak pakai mekap. Pakai krim muka je sebab untuk UV protect pastu tepek bedak talkum Mizan.. hehehe

Dalam banyak-banyak tu, i dah try krim muka Derma Genesis untuk kecikkan liang pori muka. Almaklumla, liang pori i besar-besar, so bila pakai tu nampak kecik sikit la (sambil tengok cermin) hihi..

Ok, enough entry warehouse kali ni, Selamat Berhujung Minggu lovelies readers & bloggers!
Much Lurve =)
me selitkan sekali gambar si buchuk my Mizan Armany!
Jom spend time with family!! 
=)


abaikan berselerak kat belakang tu, tengah lipat baju ;p



Allahhu Akbar ;)

Bye!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...