CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, November 23, 2012

Family Dinner Time at Park Royal Bukit Bintang ;)

Abangku murah rezeki nak belanja makan satu family. Alhamdulillah :)

Buffet time with my loved ones :) Enjoyy!! Nanti bulan 12 akan ku fikir-fikir kan tempat laen pulak yek~
*sambil intai-intai tabung nak belanja 2 family sekaligus* ;)

Enjoy the picture as am enjoying my food that night..hihii

sebahagian gamba makanan. Too lazy to capture! Thanx to my sis yang rajin pi amik ;)




muke tahan masam ;)

Love 'em both!! 

my mum n my sis-in-law ;) rezeki dia join same..

gegirls ;)



Mizan Armany, apple of nenek's eyes!


sangat manja dengan nenek, yelaa nenek yang jaga kan..
Family potrait ;)

Mizan dear, look here!!

Mizan with his angah~


mama cakap, "ni sume anak dara :p"


Mizan Armany yang dah dapat kaki :D

Play hide-and-seek with his papa :))

nak jalan sendiri takmo pegang-pegang~


Actually i try nak update since hari khamis lagi tapi takleh upload gambar sebab storage untuk gamba dah penuh T_T               i rase down giler, kena buat blog baru ke hapa ni..
Then berkat hari Jumaat yang mulia, i godek-godek and try upload gambar kat Google+.
Wah cepat & laju giler!! i suke =D

Alhamdulillah, let's see sampai bile i boleh upload gambar ni ye coz i love photographing!!

Okeyla, dah nak balik ni, emm my mum pun kurang sihat. Mizan Armany batuk & selsema, baru baik demam. Demam nak tumbuh gigi geraham, naik 2 gigi sekaligus! i nak upload video Mizan jalan, emm next entry la eh, see u next week! Much Lurve all, happy weekend!!

P/S: tak sabar nak gi berperang kat Pureen Warehouse esok!!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...