CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, November 5, 2012

Dinner wif ma familia 27 October 2012~

Tengok tajuk post tahu dah entry lama kannn..entry tertunggak, tapi takpela at least me update kan. Mood pagi isnin masih belum tercemar lagi.. hehe

Dinner ni sempena my mum birthday yang ke-54 tapi still nampak muda. Ehemm puji diri my mum, ape salahnye.. hihii. Venue: Bambu Palace, Hulu Kelang.

Edisi mari berkenalan dengan keluarga saya! =)

Sampai-sampai je si Mizan Armany tengah tido. Angkat jelaa~
he's BLURRRR~ hahahaa "apelaa dorang ni sume dok gelak-gelak"
Owhh dats my mum n my lil sister~ :)

dia dah bangun, masamm je muka, mood tarak lagi..

they loveee d camera as much as i do :p



he's my big brother but not so BIG :p




Well, this is my family :)
Akhiri dengan gambar my beloved son, si pengarang jantung yang baru dapat kaki ;)

esok dia ade appointment dengan klinik kesihatan. He is 15months tomorrow!! =)


Ok, that's all for now, nanti mood baik datang lagi, me update lagi =)
Oh ohh nanti dah dapat gambar me update my previous weekend, i had so much fun going out with my ladies cum family on sabtu-DAY ;) (takde gambar) and on Sunday dating with my BFF!! Tunggu gambar dari mereka sebab me tak bawa kamera kesayangan.. huhuhuu until then, Much lurve!! :)

P/S: Hai November Rain :) My Instagram sume update berkurung kat umah on weekend tunggu hujan reda.. hihii. bye! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...