CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, November 20, 2012

Adik Iparku Bertunang~ Purple Day

Assalamualaikum. =)

As usual this is a catch up entry dimana majlis ini dah berlangsung 2 minggu yang lepas! hehee biase laa, kamera tertinggal kat Sg. Buloh, jadi bila nak update blog, banyakkk je keje lain lagi. Pun banyak jugak entry nak update!

Macam biasa jugak akan masukkan loads of pictures here and less-words for sure! hehee

ni laa dia adik ipar ku yang cantek-menawan-dah-disunting orang ;)

hantaran daripada pihak perempuan

Red velvet cake buat sendiri okeyh~

black bottom cheese cuppies. buat sendiri jugak ;)






my beloved family in-laws =) *mama-atik-ayang-bahira*


kawan-kawan yanty

sepanjang majlis berlangsung~

hantaran




make-up by herself. Kagum tak? Pelamin pun papa buat sendiri =)

pengapit cilik, temankan maktik yang neves ye..hihii

Mizan Armany pun nak jadi pengapit? ke tersepit?

sarung cincin~

muah-muah


Alhamdulillah


Mizan Armany! =)


Alhamdulillah, setel 1 majlis. Ada lagi 1 majlis besar lagi menanti bulan 2 tahun depan! Ahh i can't wait ;D
Hihii. Ada lagi  1 entry lagi bakal nyusul minggu ni. Entry Dinner makan-makan. Cukup untuk harini, nanti sambung lagi okie? Much Lurve! =)

P/S: si Mizan Armany demam panas. Demam nak tumbuh gigi gaknye sebab semalam masa mandikan dia tengok gigi bawah dah putih kat gusi dia tanda gigi nak naik ;) hihii sian anak mama, cepat sihat k sayang! Mama dia pun cam tak berapa sihat gak. Huhuhuu namun kuatkan diri je. Harus sihat untuk jaga keluarga! Bye!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...