CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, November 7, 2012

October Stories~

Wrap up bulk pictures from berry n apple phones~ The October version stories ;)

Berry~

tissue paper ;)


me n my Mizan

jalan-jalan ikut atok ;)

On our way to Kedah, papa Mizan Convo~

lapar, breakfast makan biskut ;)


benti jap kat RnR Sg. Perak~



Apple Version~

Kedah darul Aman

"waiting.."

bunga yang tak siap~

pengarang hati jantung limpa semua sekali laa!~ ;)









he's my bear!! =)

Dinner wif family celebrate birthday mama~ dah update dalam entry sebelum ni ye..

my 2nd Wedding Anniversary, mungkin tahun depan kita celebrate besar-besar sikit kot, love?
hihii
Okey, ni wrap out ape yang jadi bulan 10 lepas, husband convo, balik sg. buloh on weekend as usual, my mum birthday and my wedding Anniversary. Banyak fulus pakai, so bersederhana jela ;)


Bulan November ni, my sonshine Mizan Armany dah 1 tahun 3 bulan / 15 months. Alhamdulillah dia dah pandai jalan, walaupun tangan ke depan as antenna (tu yang i panggil) hee

Dia masih lagi dalam tempoh menstabilkan badan & mengawal kaki. Tapi so far petang semalam bagi dia jalan sendiri dah kurang jatuh la. Petang semalam appointment dengan klinik kesihatan, nurse bagi dia ubat cacing. Dah bagi dia makan petang semalam setengah botol, lagi setengah botol nurse suruh buang. Me bagi dia makan aiskrim sikit jugak as a treat ;)  

Ohh berat badan dia dah 11kg! Dah takyah buka baju, bukak pampers nak timbang berat lagi, suro dia berdiri sendiri je :p Okey, nak selitkan sekali video Mizan berjalan dalam rumah.. hehehee enjoyy!!

P/S: Minggu ni adik ipar i tunang, nanti me update & amik gambar banyak-banyak (InsyaAllah) kalau menang tangan yerk ;) Bye! & Much Lurve~


video


video

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...