CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, November 2, 2012

Beku. Kosong. Blank~

Salam Jumaat.

Dah masuk bulan November, sekejap je dah masuk penghujung tahun kan?

Sekarang mood dah kurang nak berblogging, tiba-tiba datang angin nak membebel macam harini, walaupun rasanya lebih elok untuk berkata-kata yang bermanfaat saja kan.

Mungkin angin harini kurang baik. Need a fresh air i guess.. Hmm

Lately ni juga minat dengan craft, DIY. Tengah nak cari sumthing as part time job. I'm getting bored with my current job but do i have choicess??  >_<   Selalunye hari jumaat i happy, tapi rasanya i happy bila pay-cheque-day je kot?? Hiks

What shall i do? Sebelum ke kerja sangat motivasi tau, then bila sampai je masuk-masuk opis, terus bertukar jadi malas, takde mood semua. Hee nak update blog pon jadi malas! Let's see how for next week ok? 
Penyelesaian untuk jangka masa terdekat ni, nak amik balik mood harus berjalan gi Metro point dulu kot. Kasi tukar angin sikit. Makan aiskrim ke.. :)

But, i really need to do some part time job, berusaha dengan titik peluh sendiri & minat! Moga Allah tunjukkan jalan.. Aminn

Well, dat's for now, dah lama tak update pasal Mizan Armany kan? Minggu depan dia ade appointment 6hb, nurse kata nak bagi ubat cacing which i think, Mizan xde cacing..tapi xpela, kita pergi jelaa ye.


Mohon agar dimurahkan rezeki.

Women who loves to shop a lot.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...