CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, December 3, 2012

Burger Bakar Kaw-Kaw in my house!!~ ;)

Yess, Berger bakar kaw-kaw yang kuar TV, kat Wangsa Maju tuuu...Berger yang sangat femes ni at last i dapat rasa!! Nyum-nyum ;D

We choose single berger saje, enough but for me extra cheese please! Hihii, for husband single cheese je.
We arrived at 6.30pm, lucky us, tunggu dalam masa 10 minit je terus order dibuka..hehee Our Lucky number is 10. So tunggu dalam kol 7 mlm dah dapat our burger!! Yeayy

the menu~


our lucky number~ ;)

budak lorat~

the crowd~

So how? Ermm for me, okey la sedap gak, tapi sang suami SANGAT SUKE!! ;D

2 comments :

  1. ingat lagi masa memula kedai ni buka... hani pegi makan kat sini tak ramai pun orang... the 2nd time pegi org dah ramai gilaaa.... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hani, haa tu la, agaknya masa tengah top tengah hot lagi ramai kot kan? masa kak ain gi takdela ramai sangat,sedang-sedang jelaa =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...