CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 19, 2012

December Photo A Day Part 2

Okey, ni sambungan daripada fmsphotoaday

Nak kata takde idea nak tulis pun ye jugak. Setiap hari lalui sama saja, namun sangat bersyukur sebab tak pening kepala dengan masalah =) sangat bersyukur dengan hidup yang tenang & bahagia bersama dengan my 2 M's.. Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat ya Allah.

Let's continue shall we?

Ohh pada yang lupa, ni part 1 ye.

Dec 12: hat

topi yang dibelikan oleh maktik nyee..
Mizan dok kejap ngan maktiknye macam-macam maktiknye belikan~


Dec 13 : lights

kenduri doa selamat kat umah ibik..
Somehow i love with this transparent tent
Cantekkan? ;)

Dec 14: something green

~ my first time buat durian crepe
erm MENJADI!! ;D
thanx to my mama yang tolong..hihii 
sedap dap dap

Dec 15: outdoors

~ sepetang di Tasik Biru, Kundang
:)
Mizan nak terjun dalam tasik tuuu.. i tell yu..of coz Noo!!
hihii

Dec 16: something you made

~ it's a hair clip..
can you see?
Well, yerpp i made it by myself
;) clap for me!! No? Uhukk

Dec 17: on the floor

~ Mizan's new ride
papa mizan belikan sempena my birthday.. :)
Eh..my birthday nape mizan yang dapat hadiah??
Tak aci tau!! huhukk

Dec 18: makes you feel merry

~ my family of course!
Yes, the more the merrier!! =)
kannn?? me love them so much *hearts*

Dec 19: Something beginning with "s"

~ it's not actually something. It's someone ;)
#son  #sit  #somel  #sihat  # sibambam  #sayang  #semangat
#sibucuk  #semuadiatas! 

Kalini semua gambar-gambar ni, apa yang diupload kat instagram sebiji-sebijik me upload kat blog..sambung lagi nanti ye ;)
Till then, much lurve

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...