CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 5, 2012

Wordless Wednesday: Photo A Day~


I wanna do this!! =)

Yupp, apparently i'm doing it on my instagram (monday-friday) sebab sabtu ahad takde internet, atau me akan curi-curi cari wifi?? huhuu

Pastu rasa nak upkan gambar kat blog jugak! So mungkin satu entry akan up kan sampai 5 gambar means untuk 5 hari sekaligus.. akan start on friday 1-6th dulu kot? In sha Allah~

Bye,
Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...