CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 12, 2012

December Photo A Day : Part 1

Dec 1: ~ 8 o'clock

me & my family on da road. 
Nak anta Mizan Armany kat umah nenek then my husband and i off to work. =)
Had a lovely day ahead people!!


Dec 2: ~ Peace

This is what i called PEACE
a good green scenery with a comfy soft sofa to sit ;)


Dec 3: ~ Something you held

Of course, my baby Mizan Armany ;)
kemana aje pegi mesti si budak kecik ni ade sama
tak ada dia, tak lengkap hidup


Dec 4: ~ black + white

Ye, ni la budak yang namanya Mizan Armany masa baru lahir ;)
6th August 2011
Hospital Serdang
2.52 kg, normal
Alhamdulillah, he is our bundle of joy! =)

Dec 5: ~ looking up


SubhanaAllah
diambil masa dalam perjalanan ke tempat kerja
betul-betul masa tarikh tu~ 5 Disember 2012 =)

Dec 6: ~ From where you live / your country

my mum suka beli and kumpul fridge magnet!
sampaikan fridge kat umah dah penuh dengan magnet dari macam-macam tempat ;)
Eh, nanti kalau pergi mane-mane belikan i fridge magnet okie? hihii


Dec 7: ~ stars

my new collection of stars button!
yeah, i'm currently into craft
tapi masa jeles betul dengan i
kalau tak ngantuk, tak lipat baju dan tak letih baru i duduk mengadap ;)


Dec 8: ~ Someone you love

mereka berdua ini adalah nyawa & hidup saya ;)
no need to elaborate more..hiks 


Dec 9: ~ out + about

kami pergi kenduri kahwin kawan suami kat Ampang
dan Mizan Armany ligat bermain & berlari!
Selamat Pengantin baru piji & isteri ;)


Dec 10: ~ under

petang-petang bile boring bawak Mizan turun sini, biar dia jalan / main 
biar terbuka minda daripada asik terperap dalam rumah ;)
best petang-petang sejukk je, tak panas
ramai mak-mak arab bawak anak-anak dorang turun sini jugak


Dec 11: ~ sweet

ada atas meja ku~
kalau nak, ambil tau? =)
(kalau masih ade) hihii



Okeylah, nanti sambung lagi part 2 pulak, nak sambung buat kerja!
Have a nive day ahead and Much Lurve!
:)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...