CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, December 31, 2012

December Photo A Day Last Episode~ The Finale ;p

Kat instagram dah serender..sebab banyak cuti + MC, so dah tergendala. Jadi teruskan kat blog jelaa sempena hari terakhir Disember 2012. Let's continue...

Dec 20: weather

                                     
Cuaca pagi 20 Disember ~ mendung
tanda-tanda macam nak hujan
tapi saya memang suka memandu dalam cuaca mendung
tenang je =) best!


Dec 21 : tree 
                                              
 pokok lampu hijau yang cantik ni ade kat Metro Point tingkat atas sekali
Food Court~ Makanan yang sedap mestila nasi lauknye ;)
Setiap hari Jumaat (kalau bos takde) mesti beli lunch kat sini sambil cuci-cuci mata
(cuci laa sangat )


Dec 22: Decoration

                                         
Dekorasi rumahku~
penuh dengan gambar si Mizan Armany ;)


Dec 23: joy is ________________.


                                  
joy is when i sees my son smile to me =)
*suka sangat sampai spechless ;p *


Dec 24: tradition / something you always do

melawat sedara mara, ahli keluarga bila hari raya ;)
oh, tradisi di pagi raya ialah salam tangan cium tangan, minta maaf
dengan ahli keluarga lain =)


Dec 25: lunchtime

                                       
Laksa kat Metro Point
so-so
biasa je, takdela sedap sangat


Dec 26: mess

              
Ye, si kecik ni memang suka buat sepah rumah
biase la, mama dia kemas simpan toys
dia kuarkan balik, Sudahnya biar kan je dia bermain 



Dec 27: how you relax

saya berehat bila mana dapat pergi bercuti!!
Bestt!! =D
Oh, dan lagi saya berehat bila mana saya tido
;)


Dec 28: cold

 This is cold.
Ice cream cake from Baskin Robbin
Nyum!! 


Dec 29: hot
                                 
                                      berpanas terik di Tanjung Harapan
                                        ikut suami lepas gian mancing ;)



Dec 30: something that made you smile this year

 bila mana kesayangan kami pandai berjalan
something yang ditunggu-tunggu sebenarnya.
i'm very proud of you, son =)


Dec 31: self-potrait

 yours truly~
enuff said.


Selamat penghujung tahun 2012. What did you achieve this year? And what is your azam for next year? Selamat menempuh tahun baru 2013 esok, in sha Allah. Let's pray for the best for all of us. Aminn =)


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...