CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, January 23, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Assalamualaikum :)

Petang ni join giveaway dari blog Ctmah Rahim, kawan-kawan bloggers yang lain jom la join same.

Syarat-syaratnya sila baca kat sini yek. 

Ok, syarat pertama dan kedua dah follow.

Gambar tema~


Ni hadiah yang bakal menanti para pemenang:



Tarikh tutup untuk GA ni ialah pada 17 Feb 2014. Lama lagi, so jom la join GA ni ramai-ramai!

Gambar Mizan Armany dalam kereta :


Yeahh, Jangan tiru aksi merbahaya ni yek.
Bahaya anak duduk di seat pemandu!
Tapi ni hanyalah sementara.
Traffic light merah, pastu budak kecik ni nak merasa jadi pemandu yang macho.
Tu yang sampai muncung-muncung mulut tu.
Oooo~ ;O



Ok Done! 

Jom paste link dan Haiii Selamat Berkenalan =)

2 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...