CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, January 3, 2014

V.I.P ANMUM CLUB



Mizan Armany memang minum Anmum sejak dari kecil, tak pernah tukar susu. Dia serasi dengan jenama ni. Tiap-tiap bulan memang spend RM300 hanya untuk beli susu dia, pastu beli sampai 5 kotak susu! Kalau tengok badan semangat dia memang dia kuat susu. Malam ke pagi ada la dalam 3 botol! So saya sebagai ibu yang bijak join la program anmum disamping collect hujung senduk susu dia tu, boleh redeem oii! Macam-macam boleh redeem, haritu dah redeem sekotak susu dia, pasni plan nak redeem berkotak-kotak susu dia pulak! Ahahaa gigih mengumpul, dah dapat dalam 35 end scoop dah =D

Pastu 2 bulan lepas dapat surat dari anmum Club offer jadi VIP, caranya kena isi borang online and join segala aktiviti yang dorang buat secara dalam talian la(online). Me memang sukaaa sesangat sebab buat kerja kat ofis memang pakai internet. So setiap hari gigih buat aktiviti yang dia suruh bersama anak untuk kutip points. Dia suruh buat aktiviti tu kita buatlah pastu jangan lupa ambil gambar dan upload dalam laman web dorang. So far sekarang i dah collect 2505 mata! Tapi takleh redeem lagi, kena tunggu program VIP Anmum ni habis baru dorang register mata tu dalam sistem.

So, camni la contoh aktiviti-aktiviti depa:

Contoh aktiviti yang diberi


maklumat yang berkaitan


So i gigih ke speedmart dan baca label setiap susu yang ada & snap picture! Pastu upload kat dorang.


Ni contoh added sugar nya ;)

Contoh lain:



Yang ni gigih suruh Mizan beraksi ala ala model. Tah keberapa puluh kali snap picture si kecik tu. Pastu pilih yang mana terbaik. 

Sebab Mizan minum susu masih dalam botol, so agak kekok dia minum pakai cup (seperti yang di arahkan) 


Contoh lain:

Suruh Mizan tulis? Mana reti budak ni.. mak nye jela yang tulis, pastu suruh Mizan beraksi.. hemohemo..



Aksi Mizan:

 Mula-mula macam ni, yela budak tu tengah tengok tv, kita suruh dia pegang,.


Nasib baik ade yang comel.. hihii


Contoh lagi :p

Haa kau, dia suruh buat kereta mainan menggunakan kotak anmum essential!
Haruslah bapak nye turut serta! Part ni serah kat bapak, maknye inteprem je nanti ;p


Hasilnye:

Kan dah kata, maknye yang mendapat nama! Hehehe


Haa camane best tak, best tak, BESTT TAKKKK??? Hihihii tentulah maknye seronok lebih dari anak kan, anak yang terkebil-kebil pandang maknye tak mengerti. Hihi anyway, kami (anak ngan mak) memang enjoy la buat aktiviti pastu bergambar. Nasib baik Mizan bagi kerjasama yang sangat baik. ;)

Ni salah satu aktiviti anmum.

So, kita tengok nanti berapa banyak points yang saya berjaya kutip ye. Tak sabar nak redeem toys banyak-banyak!! Banyak dapat jimat ;)

Sebelum ni Mizan pakai pampers drypers, boleh collect and redeem jugak tapi sekarang dia dah pakai diapex, diapex takde buat program macam ni, so rugilah, setakat beli pastu buang je.. Sobsob



Till then, Much Lurve all :)
*wink wink*



No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...