CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, January 27, 2014

J Kids at Paradigm Mall



Tak tahu nak start cerita camane. Ku tepek gambar-gambar dulu boley? 

















J Kids ni ada 4 cawangan antaranya ialah di D'Curve, Paradigm Mall, Publika dan Tropicana City.
Terjebak ke sini sebab I apply jadi Member isi borang online je. Pastu dorang email bagi 50% discount untuk seharian main dalam ni. Tapi on weekdays sahaja. So satu hari tu, me ambil annual leave bawak Mizan datang sini. Ajak abang dan kakak gi Paradigm Mall Kelana Jaya.

Lama jugak Mizan Armany main. Datang dalam kol 12 lebih sampai pukul 4 petang baru balik. Dia syok sebab ada kawan main sama. Tu dalam gambar ada kakak yang main sama-sama dengan dia. Nak balik tu puas pujuk, guna nama nenek, cakap nenek dah suruh balik. Haihh

Tapi kat sini tak best sangat, kecik.. dah tu je yang paling dekat ngan rumah. Bayar RM10 je, kalau weekend RM30. Mizan tempat camni dia memang suke.

Bye. Much Lurve!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...