CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, March 14, 2014

Konsert Teaterikal Suara Kita



Terima kasih Mr. Husband sebab dapatkan tiket & bawak me pergi Istana Budaya =)

Kami pergi masa hari terakhir pementasan konsert teater ni. Tapi budak kecil tak boleh masuk. So dengan berat hati tinggalkan Mizan kejap kat umah nenek dia. Mama papa dating kejap ye.

 Depan ni Dr. Halina & Suami Datuk SMS ;)










Show start at 3pm. Bahagian pertama macam konsert. Erra Fazira nyanyi dalam 3 lagu dulu, then Ziana Zain, lastly baru Awie. Then break dalam 20mins baru sambung segmen kedua, para penonton dibawa melayari zaman kegemilangan cerita sembilu, sembilu 2, maria mariana dan merah. Overall best sangat Suara Kita ni =) I didn't know Awie ni sangat kelakar okehh!!

Show habis dalam pukul 6.30 tapi 6.15 kita orang cabut dulu. Kesian kat Mizan + takut jemm. 
Balik rumah, Mizan tengok gambar-gambar kat henpon and said.. "ikotttt" means dia nak ikut.. Sob sobs.. Next time ye bila Mizan besar sikit.

Thanks Suami :) Much Lurve!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...