CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, March 17, 2014

Teluk Cempedak




TELUK CEMPEDAK : MIZAN ARMANY WAS HERE!

Hihi datang Kuantan ni sebab ade jemputan kahwin dari kawan politeknik Suami, jadinya alang-alang minum air kat Tanjung Lumpur la kan? Kenduri kahwinnya hari sabtu, pagi-pagi dalam kol 8 kami gerak dari Sg. Buloh terus exit Gambang. Check -in jap kat Season View Kuantan then terus gerak ke Uiim Kuantan. Lepas kenyang makan lauk kenduri, kami balik hotel rehat dulu. Petang masuk Kuantan Parade jap cari seluar mandi untuk Mizan pasal maknya terlupa bawak. Boleh? Saje la kan. Pegi Kuantan Parade jalan kaki je, dekat! :)

Petang dalam kol 6 baru pergi Teluk Cempedak. Best kat sini. Havoc, happening, angin kuat. Syok, nyaman! 





Best sangat Teluk Cempedak ni sampai pagi-pagi ahad lepas breakfast datang sini lagi.. hewhewhew


 budak belom mandi.. ;)


 panas terik yow, orang pun tak teringin nak sun bathing~


 beli semata-mata nak bawak main pasir~



 jatuh~




Tempat wajib pergi bila korang ke Kuantan. Jangan lupe singgah Tanjung lumpur & peramu sebagai tempat makan =)

Bye. Much Lurve!

Bila nak jumpe MH370? Teruskan berdoa...

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...