CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, December 19, 2013

Giveaway from baby Thaqif! :) ..:: SAYA NAK HADIAH DARI THAQIF ::.. IT'S A GIVEAWAY TIME!!



Assalamualaikum.. =)

Harini bila blogwalking nampak Ummi Thaqif buat giveaway (sila klik!) So saje-saje cuba nasib walaupun ade 2 entry masih tertunggak! Takpe-takpe, entry tu kite up besok atau minggu depan saje kan kan? Ok, ni cara-cara nak join giveaway ni:-

1) Follow blog Ummi Thaqif. - DONE!!

2) Pilih gambar dengan anak yang paling best.

Ku kasi up gambar ni




Kerana ANAK ADALAH ANUGERAH TAK TERNILAI KURNIAAN ALLAH BUAT KITA SUAMI ISTERI YANG SALING MELENGKAPI. Apabila ada anak kita tidak lagi mementingkan diri sebab anak keutamaan kita. Sebagai mama yang pergi kerja dengan jayanya (bekerjaya) bila balik rumah, rasa rindu sangat dengan anak, peluk cium dia dan spend masa dalam setengah jam ngadap dia dulu baru la makan atau buat kerja lain. ;) HARGAI ANAK KITA =)


Hoii sempat lagi buat pesanan khidmat masyarakat kaw kan~~ Terpanjang la pulak serupa karangan daa...


3) Buat entry kat blog & tepek picture Thaqif. 
Details, Nama: Mizan Armany
Umur: 2 tahun 4 bulan++
Jantina: boy!
 -DONE!

4) Bila birthday Thaqif: 25 Januari 2013, lahir kat Hospital Serdang :)

5) Tag kawan: Saya nak tag kawan saya mama cik Putri dengan ucapan, jangan sedey-sedeh!! Hihii ;)

Pastu tinggalkan link kat blog ummi thaqif yek.. Tenkiuuu ummi Thaqif =))

Ohh, giveaway ni lama lagi berjalan, tarikh tutup 14/1/2014, masih sempat! Jom join ramai-ramai!!


Much Lurve! ;)

3 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...