CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, December 27, 2013

Big Bad Wolf 6-15 Disember 2013

Assalamualaikum...

Hee dah nak masuk 2014 baru terhegeh-hegeh update BBW ni ye. Kalau mood malas datang memang cenggini. BBW episod lepas boleh baca disini dan sini. Saya sendiri memang naik hantu kalau datang sini, buku memang meriah banyakk, murah sesangat pulak tu.

Kali ni kitorang datang awal, hari kedua buka kami serbu pagi-pagi. Time tu orang tak ramai lagi. Buku-buku pilihan serious banyak terutama untuk Mizan. Rambang mata nak pilih. Main ambil je dulu masuk kotak, dah puas pusing baru sorting yang mana tak mahu. Kendian baru bayar. Cumanya kali ni tak habis pusing, terkilan buku untuk diri sendiri tak ada. Ingat nak pergi second time tapi takde masa kelapangan. Pergi kalau bawa Mizan memang cepat penat sebab dia kadang-kadang nak mama dia dokong je. So total damage tak sampai rm50 pun. Habis rm33 sahaje. Tu pasal kalau boleh nak repeat tapi takde geng pulok..

Yang sempat grab, terfikir nape tak ambil yang 
lain lagi.. Big Nate tu untuk adik ipar.


buku koleksi Mizan yang terbaru.
To the Rescue tu dah habis lunyai sebab dia boleh tarik-tarik.
Macam kita baca kat Mizan, 
"What color is the police car?"
then tarik.. "Blue!!"
Memang best arr..
Dah koyak sebab Mizan tarik kuat-kuat T_T



Rak buku masih KIV, memang ingat nak buat mini library dalam bilik tidur. Dah terbayang sepahnya bila Mizan dah bawak keluar buku pastu sepah atas katil taknak kemas balik! Sobss..


Bye. Much lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...