CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, November 16, 2011

Majlis Cukur Jambul & Akikah Mizan Armany :)

Tarikh : 13 November 2011 (Ahad)

Masa: 10 pagi ;)

Membuat persiapan selama seminggu. Excited je padahal masa kahwin pun tak se'excited gini ;)

Paling seronok masa beli gula-gula untuk isi dalam goodie bag untuk kanak-kanak. Haihh meriahh~

Ni sebahagian untuk Candy Bar ;) and the goodie bag for kids!

si kecik yang melalak~~ Eee malu laa... ;)
but still rase nak gigit-gigit si comel ni ^_^

Hiasan di luar rumah :


Ahahaa yang nama Mizan Armany tu kitorang buat sendiri tau! 10pm baru setel..huhuu


Yeayy, pengantin dah siap sedia!! ;)

 Acu and his Mizan ;)


Bersusah payah masak sendiri~

Orang marhaban yang datang~

 Mizan yang dikerumuni ;)

 Baik je dia, tak buat hal ;)


 Tengok tu, siap offer bagi kepala lagi ;)

Ohh My Heart 

 Mari makan~

Gossiping and laughing~ :D

 The pit-stop candy bar :)


the "budaks-budax' ;p hehe..

Mizan Armany & his mama :D

Masa yang ditunggu-tungguuu: 

ngehngehngeh..

 si budak baik :)

 love~

And the result: 
TaDaaa!! :)

bubbye for now,
Lots of Lurve~
:)

4 comments :

  1. owhh.. mizan so cute laa ayn.. geram yun.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Hehee tenkiu momma yun! :)
    nak tau rahsianye??
    hee tengok gamba yang cantik2 je ;)
    hehee mase ain preggie ain suke tengok gamba perempuan cantik walaupun tau dalam perot ni lelaki.. aigoo ;)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. taw xpe.. yun pun same.. suke yg comel2.. yg ensem2 aje.. hihihi...

    ReplyDelete
  4. hee yun dah scan gender baby? ain dulu slagi tak tau jantina slagi tu x beli lagi baju baby ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...