CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, January 13, 2012

My first Milk A Deal~

Sebelum ni kawan sekolah saya dulu merangkap kawan blog jugak, babyhanny pernah beli milk a deal.
Barang yang dibeli memang best iaitu "All About My First Year Album"


Me nak beli jugak tapi tak sempat sebab dah habis kot :( sedih!

Masa tengah surf tenet macam biase, ada iklan MilkADeal yang best gak, terus nak beli sebab murah ;)



Me jatuh hati + suke b'coz i'm always carrying wif me charger blackberry, my camera cable, pendek cite kalau tengok dalam henbeg macam-macam wayar ade~ So, dengan adenye cute stuff macam ni, kabel-kabel letrik ni lebih tersusun! ecewah~

see, i luvin it!

 beli-beli, jangan tak beli ;)


Much Lurve everyone!
Happy Weekend~ =D

2 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...