CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, January 31, 2012

Avillion Admiral Cove yang mendamaikan =)

Sebulan sebelum cuti Chinese New Year kitorang satu family dah plan booked hotel Avillion ni awal-awal sebab tahu mesti penuh punye memandangkan semua cuti lama 4 hari. Gerak hari sabtu lalu LEKAS Highway, sangat best bile semua teperangkap dalam jem tapi kitorang bersuka ria lalu jalan yang lenggang ;D

Sampai kat sana dalam pukul 4 petang. Rest & jalan-jalan sekitar kawasan hotel. Petang sikit jalan pegi pantai~ Pantai dia pun bersih dan tak crowded sangat macam kat Teluk Kemang =D

Pls enjoy the picturessss~~

Mizan Armany merasmikan keempukan katil~

View from our room~ ;D

Our room ;)

nice kan?

gambar bilik ayor pon nak amik jugak! ;)


mi familia yang suke bergamba ;)

join same~  ;D

Mizan Armany pertama kali jumpe laut! Suprisingly dia tak takut pon! =D
Good anak mama!

iklan Baywatch ;)
The Night~


si kecik yang happy berjalan tawaf ke bilik-bilik ;)
(at boys room)

hehee at girls room~



2nd Day at this peaceful place ;)


kolam renang yang sangat best! Sejuk gilerr~~


tempat kapal berlabuh~


Mizan Armany nak bersiap-siap terjun kolam lepas bangun tido! ;)

"yeayy.. i likeeee it mama'

"i loveee to swim ;) "

berjalan ke pantai tengahari buta~
si anak ketam kot~
atok & cucu ;)
amboii, suke My Mizan Armany ni ye gelak-gelak ;)

kecintaan <3 !

So far, tempat ni adalah best! Me bagi 3 setengah star! Hahahaa

Much Lurve people! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...