CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, January 20, 2012

My Wishlist~

Salam Jumaat~

Harini saya gigih mencari hand blender untuk solid food Mizan, Sebelum ni guna mama punye tapi agak berat sikit sebab ianya kepala mixer, tapi as for now nak guna boleh je.. tapi kalau balik Sg. Buloh on weekend Mizan makan biskut Heinz dia je ;)

Untuk pasaran Malaysia ni ade brand Philips dan Braun, Kenwood tak banyak sangat.


Philips & Braun~

Jadi as for my wishlist, bila dapat gaji nak terus sambar philips hand blender ni =) Semangat nak buat makanan untuk Mizan kan.. Harga dalam rm200 lebih. Nak tunggu Philips Warehouse Sale entah bila la kan, haks semenjak bergiat aktif dengan warehouse ni memanjang surf dekat shoppingNsales ;)

Dengar cerita Tesco dan Jusco pon tengah SALE sekarang~ Mungkin boleh terjah minggu depan? hehehee ;) Houz Depot pun tengah buat clearance tapi agak mahal kot..



Jusco i'm not sure sale sampai bile~ Harap-harap masa nak beli tu ade Sale laa

Bulan februari ni memang banyak nak guna duit. Macam air pili bomba je dia mengalir keluar dari dompet, dari bank~ Jadi, sebagai ibu yang bijak kena spend wisely la kan? Kena utamakan benda yang penting-penting dulu ;D Sebab ape februari? Sebab nak move-in to rumah sewa baru, InsyaAllah semuanya dipermudahkan.. Aminn...

Semalam beli bekas makanan yang comel untuk Mizan sebab nak bawak bekal bubur nasi pegi holiday weekend ni ^_^ excited gile je mama Mizan ni ;D

Brand Tommie Tippee
saya suke brand ni sebab kaler yang comel & affordable~
plus more ade tempat nak simpan sudu supaya bersih & tak terdedah

P/S: berjaya menambahkan bahan bacaan yang best-best kat newly link my side bar ;)
happy blogwalking people and happy holiday all~ bestkan dapat cuti panjang? hihii

Much Lurve~

5 comments :

  1. semangat btl mama mizan nih.. hehehe..
    ayn nk tanye should i beli bottle susu utk baby?? ade ke utk new born punye??

    ReplyDelete
  2. owh jawapannye adalah PATUT! memang akan guna punye, insyaAllah, ade je yun.. ain beli yg murah jenama pureen 2.5oz, kecik je.. beli la 1 dulu.. ;)

    ReplyDelete
  3. salam, singgah and follow sini..nice blog ;)

    ReplyDelete
  4. thanks, sgguh berbesar hati =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...