CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, January 3, 2012

Welcoming 2012~


Selamat Tahun Baru 2012~

Selamat mula bekerja =)

Saya tiada apa yang ingin dikongsikan harini, cuma nak bagitahu Mizan dah mula makan solid food! =)

Hari sabtu lepas kan cuti, jadi awal-awal pagi seperti biasa Mizan jadi alarm clock bangunkan mamanya dari lena :)

pagi-pagi tu saya bersemangat buat puree apple untuk Mizan!

Epal tu saya kupas kulit dan buang biji, lepas tu kukus sampai lembut. Then hancurkan pakai hand blender!

Tadaa~~!!

Rupa puree apple!

 belen yang nak simpan dalam peti ais!

 mammam time!!~ :)

 i like ittt!!! :)


lap mulut sendiri! Good boy anak mama! :)

drink lot of plain water :)

nyum nyum!! :)

Next time mama buat lagi ye, thinking to do carrot puree, pear puree and much more!

Hari sabtu ritu sempat buat epal puri je sebab lepas tu balik Sg. Buloh :)

I'm trying to do on weekdays, insyaAllah :)

Until then, Much Lurve all~

5 comments :

  1. sedapnye mkn..nnt nk bg wafa mkn jugakla..hehe..

    ReplyDelete
  2. nice.. nmpk sedap je mizan mkn.. teliur yun.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Noli@Ibu Wafa: thanx! =D hee cube laa bagi wafa makan, tengok dia suka tak ;)

    babyhanny: hee mummy ni, makanan mizan pun nak terliur ye ;D

    ReplyDelete
  4. sedapnye mamammm....lawa walker ijau....he he kita gila hijau

    ReplyDelete
  5. RaiHamina: hihii nanti bile ur baby girl dah besar sket beli walker kaler hijau jugak tau!? hihii thanx =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...