CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Saturday, May 21, 2011

Sat-ur-Day


Me dunno what to do today. If at my own house, dah pasti lepas je kemas umah, siap2 mandi surely grab my car key and i'm going out to "JALAN-JALAN CARIK AISKRIM!~"


Yummey haa, like dat one, even tho it looks simple. Hey, teringat aiskrim McD Sundae Choc *telan liuq* huhuu

So, back to the reality which where i am now... Huaaa, at Sg. Buloh and there's no one i can disturb. My sis in law got exam dis monday, So memang tak patut me nak racun dia ajak layan muvie. Hub, going to work. Yeahh, i know its SABTU!! but.. ahh just leave him.

Know what, my mental A.K.A my brain really feels like "katak bawah tempurung". Betulllll, betul-betul rase tertutup je minda. Nak baca or blogwalking terasa malas and xde yang menarik today. Baik window-shopping walk kan? baru terasa tebukak sikit minda tu dengan ruang yang luas dalam shopping mall. Uhuu, erm seakan menjadi terapi apabila kuar window shopping alone. Pathetic kan? Sian me, macam xde kawan je. Pftt!

Nampaknye blog ni memang dah jadik diary balik, write whatever i want. Where's the information? Nahh, next entry after dis ya.. (hopefully)

Mungkin after dis, leh singgah bookstore untuk mencari some english novel for my inside motivation and will give all of u some positive mind. Agree?? Hope so jelaa.. Really need positive-ion inside me so that i can live happy and make my surrounding happy too!

Eyy, still i dunno what to do today laa..real dead boring! Sob sob~

Nak buat entry dedication pon blog ni xde yang baca.. hehee~

Now, 1:58PM ~ bunyi orang mesin rumput diluar. Boleh tak, i switch that sound into bird singing and also itu adalah bunyi ombak di tepi pantai :) i sekarang dok bawah pokok kelapa, taip-ing this entry pakai henpon canggih. Mane dapat wiyerless?? Tu haa, depan tu ade McD :D
depan i ade air kelapa yang sejuk dan manis! Whats more?? Owhh cuaca x panas sangat ;)

Okay, will tamatkan dis entry.
Sekian.
Xde lurve untuk entry kali ni.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...