CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, May 9, 2011

WeekendeRSs~

On weekend what will you do? Yeah, Basically i'm working office hour, after 6 arrived home and doing some house chores like cooking, washing, kemas2 umah, bla bla bla (well u know if u r a housewife ataupun perempuan yang mempunyai suami. ok, enuff said, now ape yang boleh kite buat dihujung minggu spend masa wif yang tersayang?

mari saya compilekan gambar2 yang ade dalam hard disk ini untuk di tonton pada masa akan datang! (ayat skema giler)

minggu PERTAMA~

Anda boleh pergi mandi manda air terjun! Yiehaaa~~ i'm at Kajang, leh la gi mandi Sungai Tekala kat semenyih :)

Sekadar membasahi bermain air~ Tyme ni me pregnant 2-3 bulan kott.. ehee, perut time ni x nampak lagi ;D

Hee my dear nampak happy main air ye~ Cute, belong to my soul. Eceewahhh~ ;)

Wahai baby dalam perot; ikut happy go-lucky macam daddy yek ;) and also his cuteness. Wekk~

tenang jer~ bestt!

Ataupun boleh menghadiri kenduri kahwin~ Wuuu, yang ni me memang teramat SUKE punye! Sirius. x tipu. Bestt, dapat makan lauk2 kampung, Cendol and also dapat bunga telur yang bermacam2 style sekarang kan?


Yang ni attend kenduri kahwin kat PD, kawan kepada suami. First time rase seronok sangat gi kenduri ni, makanan dia superbb~ orang2 kampung masak.

Mengeratkan silaturrahim~ ;)

Si Pengantin yang gorgeous! Selalu terpikir, pengantin memang kena cantek kan? tapi nape mase me kawen x rase cantik pon? Ok, dah memang diri ni x cantik, xyah nak salahkan sesiapa. Pfftt! Nak kawin g sekali boleh?



Haa, yang ni memang menyelerakan kan? kan? kan? Yummeh, leh laa gi menghabihkan boreh pi mentedarah Tutti Frutti ni. Time ni tengah mengidam nak makan, so sang suami bawak la pi carik kat wangsa walk~ Seb baik jumpe.. hehee

Ok, Selain ni semua, anda, anda dan anda juga boleh la buat reunion atau mintak jasa baik rakan2 untuk spendkan mase mereka yang berharga yang dah beranak pinak tu untuk berjumpa. Update diri mengenai apa yang hot stuff terkini, anak2 dah pandai buat ape, belajar ape, gossip2 terkini. Ceitt..



Owhh bayi yang bernama firas ni sangat chubby!

Si comel ni bernama Hannah.Sangat geramm dengan dia. Cute huh!









Buddies~ my bestoss buddies
me heart them!~ <3
Sekian.


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...