CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 21, 2011

Busy week!~


minggu ni sangat sibuk. Super busy week!
Isnin haritu dah amik Annual leave jaga anak sebab my mum keluar =)
selase sangat sibuk buat kerja + buat kerja boss baru bagi~
harini rabu, sambung siapkan plan-plan rumah valuer ni..
besok khamis macam kena ambil half day sebab mizan batuk + selsema + ade kahak.
nak bawak pi klinik kat wangsa maju setelah baca ni

nanti bile i free will update lagi yek..
see ya~
Much Lurve =)

3 comments :

  1. Hi Aynz,
    Just to let you know that you've won MyBotanG secret GA recently.. can you email me your address to sueemran@gmail.com
    (sorry to have to contact you via your comment box)

    ReplyDelete
  2. MybotanG: really?? wahh lucky me :) thank u so muchh!! definitely will update about it ^^

    babyhanny: hopefully cepat sihat..dah bawak gi klinik malam td.. huhuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...