CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, December 23, 2011

Giveawayyyyy from tote boutique~



Tote Boutique ni salah satu jahit kedai onlite kat Malaysia ni. Kalau korang nak tote bag, diaper bag, purse, porch, coin box atau sewaktu dengannya dengan kain yang berkualiti tinggi boleh la korang tempah disini

Contoh produk daripada tote boutique:



See, cantik kan kain yang digunakan? Teruja tak?
Harga pun berbaloi-baloi.


Kalau kawan-kawan nak join giveaway ni, pi kat blog dia dan paste banner kat atas sekali tu beserta link tote boutique kat blog korang! =)

Good Luck & Much Lurve~

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...