CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, December 13, 2011

Wishing Well~

 Shout Out 21st Birthday to my youngest brotha!!
Semoga kau bertambah matang~
Jangan menyusahkan orang tua ;)
hahahaa..

So, dah jadi tradisi sape punye birthday kene belanja makan!
Hoyehh~~

Pizza Hut 7 Chessy Wonders ;)
yummehh~~

P/S: dah lama gile takde gamba makanan dalam blog ni ;)
last mase preggie.. hehee

Next, i wanna wish 

Selamat pengantin baru eija =)
Semoga kekal hingga akhir hayat

Juge nak ucap Selamat pengantin baru buat kawan lama Alia Ali, my classmate mase dajah 6!
Dia memang sangat cantik macam Bidadari :)

Picture grab from her FB ;)

Sorry, i can't make it to ur wedding.. my aunt buat kenduri doa selamat
Semoga alia bahagia dan timang anak comel-comel!! 
=)



Much Lurve from me and my family :)


2 comments :

  1. hehe :) buat orang lapaq je pepagi tengok pic cheesy wonders itu! huhuh

    ReplyDelete
  2. hihii oppss sorry kak dda ;) memang sengaja.. hihii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...