CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 14, 2011

Garrett Popcorn in da houz yaww~~ ;)

Last weekend saja bawak Mizan jalan-jalan kat KLCC.. Dah penat pusing-pusing tolak stroller kat taman, Mizan pun merengek nak tido so decide masuk dalam shopping complex yang sejuk~ Tengah duduk tunggu sambil sumbat botol susu me nampak Garrett's!! Wah.. best~ Harus try!!

Tengok orang yang beratur nak beli tu toksah cakap la.. panjangggggg nyee.. sampai depan Candylicious Shop! Ok fine, semua orang dah tahu kesedapan popcorn tu..

Me pun wink wink encik suami tersayang kat sebelah, dia pun terpedaya tolong beratur belikan me popcorn tu... Wahhh lagii!! =)

We bought Caramel Crisp in medium size and for me it's too sweet! Dah macam makan ber-ulamkan air pulak..

Tapi at last, me dapat jugak la merasa popcorn yang oprah sebuk rekemen kan tu ;) hemohemo
Next time leh cube beli perisa buttery pulak kan? hehee

Caramel Crisp~


My first Garrett ;) thanx to my darling hub~ hemohemo

Ohh, pictures jalan-jalan kat taman KLCC? Ok jap..

 alooo..nape anak mama masam-masam nihh?
dah bawak jalan ni.. oooo, nak tido rupenye  ;)

 Both father & son moment =)
*love*



Until then, Much Lurve all~
:)

i love u honey bunch! :)


2 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...