CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, December 1, 2011

Toys for my son!

Me currently loves to buy for Mizan ;)

 Mizan's first toy
me beli kat manjaku baby center Kajang
teaching him to grab ;)
but he still prefer my finger indeed! 

Lamaze wrist rattles bee and red bug
me beli online from sharina (fb) 

mizan pakai menda ni dah macam jam!
tak heran pon dia~ haihhh..


stokins & foam books ni beli dari Butik Rania
Sangat best & murah juga! me likey ^_^
Foam book tu RM8 each aje!
Stokin tu besar,so simpan tunggu mizan 1 tahun kott

apa-apa pun, me suggest sebelum beli barang online ni, tengok-tengok dulu and compare kan harga.
Ada online shop yang lebih murah kalau kita pandai servey ;)

Mizan buat masa ni, tak minat dengan toys sangat. Dia lebih berminat dengan tangan dia sendiri. Takpe, nanti kite observe perkembangan dia lagi okkey? and one more thing, dia suke berjalan! Hmm nampak sangat dia ikut perangai me yang kaki jalan.. Haihh ;)

i discover 1 online blogshop yang super duper best ;) 
tunggu gaji bulan depan laa baru leh shopping lagi =)

Much Lurve~

2 comments :

  1. ok ayn buat yun teruja nk shopping.. hahah!!

    ReplyDelete
  2. heheh.. sile menyoppingkan diri ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...