CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, December 9, 2011

new car from atok! :)

It's fridayyy yaw :)

Semalam lepas balik keje, my dad bersungguh-sungguh ngajak beli walker untuk cucu kesayangannya ni..
sebab semua komplen penat dukong si bulat Mizan..Hiks! memang pon..

So, me pun suggest beli kat Kasih Ibu Seksyen 8 Seri Bangi


Sampai-sampai je, suke betul Mizan..lagi suka bile atok dia kate, pilih jerrr nak yang mane.. Haihh bulat mata dia dok memilih.. 

muke khusyuk memilih~
 hee suke sukee!!
nak ituu, nak iniii... nak sumee!! ;D

err..tak tau nak pilih mane laa.. 


 lotssa choicess~~

err..boleh ke menda ni tampung berat badanku??
huhuu..

 nenek meng-adjust; seb baik muat montotku~
tapi nek, yang sana cantik gak kan? hihii

 test gear reverse~
okeh sampai pon kaki! ;)

 nenek, cool tak mizan?
hemsem tak??

 Yeayyyy...
i'm enjoying dis :D

 Erghhh~

Oke, dah boring~
;)


xxxxxxxxxx

Last weekend, sempat terjah IKEA.. Saje-saje jalan, konon nak cari barang-barang Mizan. Toys~ to be exactly..

Pictures: 
 besarnyee carrot ni mama..sempit tempat mizan~



 murah-murah la jugak soft toys IKEA

 Which one do u want sayang?
waff waff!!

 mencuba keempukan patung-patung~

 patung demok untuk dijual~

Penat sangat berjalan..sampai umah pengsan tido tak sedarkan diri~ Tido bukak lampu pon lena je ;)

blanket yang dibeli kat IKEA, best lembuttt jer :D 


So, barang-barang yang dibeli kat IKEA tak sempat nak snap picture. Beli carrot yang besar & empuk tu sampai berebut-rebut ngan aunty bell dan mummy dia.. beli soft toys Mizan dua (nanti mama dia ade new project dengan soft toy berkenaan), blanket biru, beli ape lagi eh? haa, tempat pemberat tisu dan bakul baju mizan. Nanti nak pi lagi laa bawak nenek pulak. Sure nenek Mizan pun gile teruja lepak berjam-jam lama dalam IKEA tu..

Enuff of this entry, mama Mizan dah lenguh tangan. Weekend ni ade kenduri kahwin & isnin yang CUTI!! :D
best,best!! Boleh spend masa dengan Mizan lama-lama, taking care of budak demok ni :)

P/S: sempat pegi Pureen Warehouse, tapi takde picture~ so, no entry bout dat! Sorry, tapi serious jelous dengan mummy-mummy's yang dapat borong baju baby boys yang cantik2!! huhuu memang macam nak pegi lagi jer ;)

Happy weekend everyone!!
Much Lurve~

4 comments :

  1. waa... comel2... yun blm ade mase nk p ikea lg.. ishhh.. x saba ni... hehehe.. mizan so cute dok dlm baby walker tu.. muat2 aje.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hee nasib baik dia nak dduk dlm baby walker tu yun.. sbb kalau takk, lenguh je nak kena dukung dia.. dia dh xnak baring dah! :D

    ReplyDelete
  3. heheh rambang mate baby armany nih...:) mmg heaven kalau ari² dapat jenjalan gini ye? *wink*

    ReplyDelete
  4. kak dda, weekend baru2 ni asik berjalan je kitorang.. sian armany kurang tido..tido dlm stroller je ;) hihii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...