CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, June 26, 2014

'Ayaqshishi' di Sungai Buloh

Did i tell u guys that 'ayaqshishi" means air kolam KLCC? 

Yupp, Bahira panggil ayaqshishi sebab bahasa kedah dia pekat likat ;p

Now Mizan pun dah pandai nak pergi ayaqshi (dia pendekkan lagi). Haihh laa, now tetiap minggu budak berdua tu dah pandai request nak ke sana! Tapi ni dah nak puasa memang tak layan la nak ke situ. Sabtu ni dah last day before puasa. Baju raya Mizan pun tak beli lagi. Hmm start puasa semua dah bz. Dunno sabtu ni plan camane. Sempat tak nak masukkan agenda shopping last menit dalam plan.

By the way, nak masukkan gambo budak berdua ni main air paip pecah kat rumah nenek dorang je. Lagi seronok macam mandi kat airshishi ;)






Sampai basah lencun budak-budak ni main air. Atok tutup paip pecah tu dorang bukak. Nenek geleng kepala je.. hihii

Tiap kali hujung minggu balik Sg. Buloh, Bahira la paling seronok sebab dia ade kawan, main dengan Mizan. =)

Until next entry, Bye!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...