CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, June 6, 2014

Short Trip To Melaka

Assalamualaikum w.b.t :)

Setelah setel majlis tunang abang, makanya kami 3 beranak & keluarga mertua lepak2 rumahku. Adik-adik ipar aku semua ade. 1 whole complete family datang sebab nak bagi sokongan makan dan minum khas untuk si kesayangan Mizan Armany yang ade ulser pakej dengan HFMD. Alhamdulillah dia menunjukkan positif respon! 

Ahad tu bila tengok Mizan dah boleh minum susu dah tak teruk, takyah warded masuk hospital semua, kami laki bini decided nak teruskan jugak plan asal ke Melaka. Kol 2pm gerak dari Kajang, sampai sana dalam kol 4pm, terus check-in Hotel Prima Melaka. Agak ok la hotel ni cumanya bilik air dia licin banyak, bukan licin skit. Setel rehat-rehat, kitorang keluar jalan-jalan Bandar Melaka. Niat nak carik Coconut Shake Original yang femes kat Klebang tu, malangnya dah HABIS. 

So, jalan-jalan je dekat Pantai Klebang. Hee jumpe jugak coconut shake.


 Style kan restoran dalam bus. :)

 Alhamdulillah, budak dah sihat :)
minum air dia punya sorang!



 Malam tu belikan Mizan bubur McD
Habis! Makan sambil main :)
Mama is hepi!


 Jalan-jalan nak naik bot!



 Ade perarakan bot berhias malam tu.
Mizan is excited tengok bot warna warni
Meriahh sangat!


 Sibuk dia lambai kat bot-bot tu.
Feeling mr. world huh? 
hihi









Itu aje. Balik bilik hotel kepenatan. Mandi dan terus tido.
Oh, malam tu mase mandi Mizan jatuh. Tolchu bilik air licin!
Huh, pasni carik hotel lain!


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...