CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, June 30, 2014

3rd Pet: The Ducklings

Assalamualaikum & Salam Ramadhan =)

Selamat menunaikan Ibadah Puasa & moga kita mendapat redha, rahmat Allah.

Harini nak cerita tentang binatang peliharaan Mizan. Haihh cerita Mizan, cerita haiwan. Takde cerita lain kan? Hiks.. 

Nak cerita pun cerita lama, ok lah dari takde ye..

Papa Mizan belikan dia 3 ekor itik telur ni..Jom tengok bertapa ekcitednya si Mizan Armany sama-sama berkubang dalam kolam ;)

 dia humbankan sendiri itik tu dalam kolam



 Anak itik. By the time nak raya dah boleh buat rendang itik ;)
Mau? Datang beraya kat Sg. Buloh.. hihii



 Seronok la dia main dengan itik3..




At the end, dia yang berkubang same.. haihh



Salam Ramadhan =)

1 comment :

  1. wah.. ada duck. ni klu anak i yang jumpa, abis duck tu dia picit2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...