CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, July 1, 2014

Jatuh

Salam 3 Ramadhan =)

Baru permulaan kan, semangat puasa tu masih berkobar-kobar lagi walaupun petang-petang dah terbaring tak cukup tenaga ;p 

Ni nak start cerita berantai walaupun nanti ade iklan-iklan daripada wordless wednesday utk esok..

Sabtu lepas Mizan jatuh kat rumah nenek Sg. Buloh. Habis benjol dahi, berdarah hidung.
Nangis teriak masa tuam ais kat dahi. Tapi takpela anak laki kena kuat ;)
Balik Kajang hari sabtu petang nak dekat malam.
Malam tu singgah MAEPS, suami nak ambil stock jelly shoes.

Jom layan gambar budak baru jatuh ;)

 haa amikk..muka baru pas letak minyak gamat

comot.. nak redakan dia nangis bagi dia aiskrim


 besarr benjolnyee.. ajak ankemi (uncle mi) dia mancing



 muka baru pas nangis T_T

 Ni on the way ke MAEPS. Wasap nenek dia picture ni bagitau Mizan dah ok,
takyah risau ;)
Nenek, atok, angah pegi jemput acu.


 kat MAEPS ade tempat mainan ni. Mizan dah berani main.
Main sampai lupa sakit.


My baby boy!
Chumen! (read: spidermen ye puan-puan)


Insya Allah, moga Ramadhan kalini memberikan kita rezeki dan ibadah kita diterima oleh-Nya. Aminn.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...