CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, July 24, 2014

Pre-Raya Aidilfitri 2014

Assalamualaikum w.b.t =)

Amboiii anak teruna kecilku dah pandai nak bergaya hensem-hensem.. Hari Jumaat malam haritu ajak papa dia beli baju melayu untuk Mizan Armany. Jey nak kaler blue katenya! Suka betul dia.. lepas tu terus pi amik sampin & songkok kat kedai bapak dia..

Hari Sabtu sampai 3 kali try baju melayu dia, Sibukk tanya, mane KEDU JAN? (Kaler blue jan) Means mana baju raya dia yg warna biru tu? Haihh.. Belum kira dia test lagi hari Ahadnya pulak. Excited betul dia nak raya. Dia mane tahu lagi maksud raya tu apa. Cuma dia seronok dia nampak hensem pakai baju melayu tu.. Ekekee



Ni gambar hari Sabtu, testing yang kedua.. Sambil cakap dengan maktik nya..



Ni hari Ahad, dah gunting rambutnya. Bertambah hensem ;) hihii


Udah-udah ler tu, kang belum raya tapi baju dah koyak pasal asek pakai aje..

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat warga bloggers :)
Ampun maaf dipinta
Berhati-hati di jalan raya!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...