CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, July 22, 2014

Ceritera Si Mizan Armany

Assalamualaikum w.b.t :)

Setiap hari dok becerita pasal anak bujang kesayangan ni. Yelah baru sorang kan, so memang tertumpu kat diaaaa jelaa. Tangkai jantung hati kesayangan. Al-kisahnya masa hari minggu yang sudah-sudah, mamanya ajak la family gi aeon Bandar Mahkota Cheras sebab kat situ ade Daiso, misi mengemas rumah katenyee...

Kat situ kan boleh sewa troli mickey ni, tinggal 1 je, rezeki Mizan nak naik lettew..layankan saje..


 malas nak layan mama~



Punyela seronok ini budak dapat naik troli ni.. Masa dah habis shopping nak pulangkan troli ni boleh pulak budak ni buat drama air mata. Taknak turun, nak bawak balik katanyee! Uwaaa..

Mama dia pun pujuk la macam-macam, kata jom naik atas, kita main game. Baru la dia nak turun, sekali naik atas terus ke tempat parking. Pelik budak ni, kata nak main game? Tak kuasa nak layan dahh nak oii... Moh ler kite balik ;) Haihhh



Ni gambar melayan budak ni nak belon kat Sogo, tengah tunggu maktiknya. Habis dibuli mamanya suh pakai belon jugak.



Si kesayangan ni nak masuk 3 tahun lagi 2 minggu! Jey nak potong kek katanye.. Tengok tu dia memang dah pandai demand.

Terima kasih Allah atas pemberian ni. Penceria dan kebahagiaan kami dalam keluarga =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...