CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, July 9, 2014

Grand Lexis Port Dickson

Assalamualaikum w.b.t

Salam Puasa Ke-11 =)

Alhamdulillah, buka booth 3 hari kat KPJ Kajang minggu lepas, 2-4 July 2014. Nanti saya up cerita tu ye.

Ni nak cerita short getaway holiday 1 family saya seminggu sebelum puasa kat Grand Lexis Port Dickson. Best, Nyaman & puas berendam dalam kolam i tell yu..! Hihii =)


 At le Lobby, while checking-in


 Atok with his cucu. Si manje atok!


 Dengan gitar yang baru beli semalam-tapi-dah-putus-tali~


 Our private pool ;)







Kitorang sewa 2 bilik, 1 bilik untuk perempuan, lagi 1 bilik untuk bujang-bujang. (Bujang laa sangat!) Bilik bujang depan bilik kitorang je. Masa tidur sini 1 malam je, Mizan tanya kat mama dia, "ma, ni rumah sape?" Hee.. then nenek dia jawab, ni rumah nenek! Nenek request nak dok sini lagi lepas raya. 


 At le boys room~ 

So petang tu tak tahu nak buat ape, kitorang jalan-jalan kat sekitar kawasan hotel tu je.









 Kirenye ni edisi Meet-my-Family la..
Raya nanti akan me expose lagi muka keluargaku yek ;p


pool untuk kanak-kanak,
tapi Mizan tak mandi pun kat sini
best lagi berendam dalam pool bilik.



 parut jatuh masih jelas nampak.
Now dah takde sebab Mizan dah kopek habis.





 Our room~


 Arcade Games.
Kat sini macam-macam games ada.
Game mesin lumba keta, Wii even leh lawan Sumo!


 lawan la korang.
Kitorang tukang sorak je.






budak ni pun sibuk nak main jugak.
Sebelum tu dah layan dia main game kereta.
Jey, nak racing car!
Amboii, kemainn!


Thanks bell sebab sponsor tidur kat sini ;)
Best!
Bye! :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...